COLUMN

Raymon Berkhout

Raymon Berkhout is in meerdere functies al ruim elf jaar werkzaam in de binnenvaart. Hij is thuis in techniek, bemanning, veiligheid, operaties en management van schip en vloot. Hij is het lang niet altijd eens met hoe zaken geregeld zijn of gebeuren in de binnenvaart en is met die kritische blik sinds april 2018 de trotse columnist in de Martitiem Courant

Reflectie

De vakantieperiode is voor mij altijd het moment van ontspanning en gelegenheid voor reflectie op wat er de afgelopen tijd is gebeurd en wat er in de toekomst allemaal aan zit te komen. In de professionele hoek is de achterliggende periode uiteraard door de corona-uitbraak behoorlijk hectisch geweest. De verwachting van mijn kant is dat de gevolgen hiervan lang merkbaar zullen zijn. Niet alles hierin is overigens negatief. Zoals ik eerder al geschreven heb zijn deze periodes ook heel belangrijk om als organisatie goed te kijken naar de kansen die nieuwe inzichten eventueel kunnen bieden.
Ook voor de toekomst van mijn bijdragen aan de Maritiem Courant heb ik tijdens deze reflectie een beslissing genomen. Namelijk om mijn column op deze plaats te beëindigen. Jammer, maar helaas noodzakelijk: gezien mijn meer betrokken activiteiten binnen BLN en wijzigingen in de interne organisatie kan ik het niet allemaal meer combineren. Ik heb altijd met veel plezier aan de column gewerkt, kon er goed mijn frustraties in kwijt en heb hopelijk hier en daar nog iemand aan het nadenken gebracht. Dank voor de aandacht, het ga u goed!