U profiteert van onze jarenlange kennis over de scheepvaart, offshore-en industriële sector. Tegelijkertijd leveren we producten van uitstekende kwaliteit en kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment.

Samen duurzaam
De wateren op onze aarde – en alles wat daarin en omheen leeft- zijn van onschatbare waarde. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om daar goed voor te zorgen. Daarom werken wij al jaren met oplossingen voor afvalverwerking en vermindering van verpakkingen én steken we veel tijd en energie in innovatieve producten. Zo leveren we nu volledig cadmiumvrije aluminium en magnesium anodes ter vervanging van zinken anodes. Die laatste bevatten namelijk een klein deel cadmium, een zwaar metaal dat milieuverontreinigend is. Bovendien zijn de nieuwe generatie anodes lichter, waardoor ze besparingen op brandstof- en transportkosten opleveren. Onze cadmiumvrije anodes zijn er voor zout, brak- en zoet water. Je herkent onze anodes aan het “Tecnoseal” logo.

Deskundig advies op maat
Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat. Hoeveel anodes heeft u nodig? Van welk metaal? Passen ze bij de verf van het schip? Anode Huis helpt u met het maken van de juiste keuzes. De engineers van Tecnoseal staan dagelijks klaar voor al uw vragen.

Nieuwsgierig geworden? kom dan langs op onze stand op de Maritime Industry : I 142.