HR Piping dé (allround) partner in piping en scheepstechnische installaties
Nuchter, no nonesens en bekwaam. De core-business van HR Piping is het ontwerpen, bouwen en installeren van scheepstechnische en landinstallaties – zoals leidingwerksystemen, pompen, motoren en equipment – voor scheepsbouw, jachtbouw en industrie (Civiel). De kernwaarden (De 5 B’s) van HR Piping zijn: Betrouwbaar, Bekwaam, Betrokken, Betaalbaar en Bewust. Deze kernwaarden lopen als een rode draad door zowel de organisatie als de opdracht. HR Piping heeft een productiehal van ruim 1800 vierkante meter. Samen met het team van ruim 60 bevlogen medewerkers streven en gaan wij elke dag voor het uitdragen en tot uitvoering brengen van onze kernwaarden!

Sparringpartners
Precies weten wat de klant wil, op tijd opleveren en een tevreden klant, dat vindt HR Piping belangrijk. Luisteren naar de klant, betrokkenheid en sparringpartners zijn, ook tijdens het productie- en installatieproces; het zijn juist deze details die voor de klant doorslaggevend zijn. Alleen dan kan het resultaat optimaal zijn.

Vakmanschap
HR Piping staat voor vakmanschap in iedere discipline en heeft een goede reputatie van onbetwiste leverancier van kwaliteit, flexibiliteit en snelle aflevering. Daarvoor zorgt een team van vakkundige en ervaren pijpfitters, lassers en constructiewerkers. Elke medewerker is een vakman met kennis en kunde van hedendaagse technieken binnen elke discipline, met een hands-on mentaliteit en passie voor hun werk.

Op locatie
Voor werk op locatie – ofwel de turnkey projecten – hebben de medewerkers compleet ingerichte, mobiele werkplaatscontainers tot hun beschikking. Ze hebben daardoor alles bij de hand: montagemateriaal, gereedschappen, lasapparatuur, buig- en zaagmachines enzovoort. Door de vele ervaring met turnkey projecten wordt HR Piping veel gevraagd voor scheepstechnische installaties op locatie.

Classificatie
Werkzaamheden worden gecertificeerd geleverd. Dat geldt zowel voor het materiaal als voor de laswerkwerkzaamheden. HR Piping bouwt bijvoorbeeld onder Klasse van Bureau Veritas, Germanischer Lloyd, Det Norske Veritas, Lloyds Register of Shipping. Voor het laswerk heeft HR Piping het certificaat LMK EN15614-1/A2 & LK -ISO 9606-1 MIG-MAG en TIG.