Van 17 t/m 19 mei is Arcus, specialist op het gebied van RVS- en koolstofstalen buizen en componenten, aanwezig op Maritime Industry in Gorinchem: dé vakbeurs waar experts uit de binnenvaart sector elkaar ontmoeten. Op de beursvloer van de Evenementenhal Gorinchem is de stand van Arcus te vinden op E134.

“Wij zijn verheugd wederom aanwezig te zijn met onze eigen stand op dit belangrijke evenement. Ook kijken wij enorm uit om onze relaties en klanten weer fysiek te ontmoeten”, aldus Pieter van Nieuwaal, Managing Director Arcus Nederland.

Cocktailbar 19 mei
Op donderdagavond 19 mei is er een cocktailbar en muziek aanwezig op de stand van Arcus. Onder het genot van een hapje en drankje wordt er met collega’s en relaties geproost op een mooie toekomst. En uiteraard wordt iedereen bijgepraat over alle nieuwe ontwikkelingen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het uitgebreide RVS-assortiment en de dienstverlening van Arcus? Breng dan een bezoekje aan stand E134 en maak kennis met het team. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via onderstaande gegevens.

WWW.ARCUSEUROPE.COM
Nijverheidstraat 4 | 3316 AP Dordrecht
+31 (0) 78 648 36 48 | sales@arcus.nl