Maritime Platform is het tweedaags online evenement voor de maritieme maakindustrie om te ontmoeten en kennis op te doen. Na het grote succes van de eerste editie vindt op 26 en 27 mei de tweede editie plaats. Centraal op Maritime Platform staan vergroening, innovatie en financieringsmodellen. Van scheepswerf tot brandstof. Van schroef tot foiling en van financieringsmodellen tot digitalisering. Het komt allemaal aan bod op het Maritime Platform.

Een greep uit de ruim 25 sprekers:

• Thecla Bodewes en Pieter van Oord over het behoud van de Nederlandse maritieme maakindustrie.
• Martin van Eyk van Damen Ship Lease over vlootvernieuwing en verduurzaming van de vloot door middel van leaseoplossingen.
• Niels Moerke van Van Oossanen Naval Architects over het verminderen van de weerstand door het ontwerp van de scheepsromp.
• Rob Verkerk van Nederland Maritiem Land over het masterplan voor een emissieloze maritieme sector.
• Ronald de Vries van Floorganise over digitale innovatie van het scheepsbouwproces.
• Jurrit Bergsma van TNO over de potentie van de verschillende alternatieve brandstoffen.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf je in.

Partnermogelijkheden met 20% korting voor NMT leden
Nu vele grote events niet doorgaan, is dit hét moment om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Het virtuele evenementplatform maakt online afspreken met klanten eenvoudig. Bovendien kun je jouw bedrijf te presenteren op de virtuele beursvloer. Heb je interesse? Kijk dan hier voor meer informatie. Als NMT lid krijg je een korting van 20%.