We hebben al meerdere keren informatie verstrekt over het behalen van het Groot Vaarbewijs. De regelgeving is aan het veranderen en nu sluit per 1 september voor veel mogelijkheden definitief het boek.
Omdat wij merken dat er veel vraag is onder de zeevarenden gaan wij nog 1 keer een training aanbieden.

Deze training is voor zeevarenden met SW6/SMBW diploma of hoger en met minimaal 6 jaar vaartijd op zee.
Je kunt nu nog gebruik maken van veel vrijstellingen waardoor je voor 1 september in bezit kunt komen van het Groot Vaarbewijs. Je kunt met dit bewijs schipper op de binnenvaart worden.
We hebben vele tientallen mensen opgeleid en merken dat er veel vraag is naar mensen op de binnenvaart. Tijdens deze zware tijden in de visserij kan je bijvoorbeeld denken aan een tijdelijke of part-time baan in de binnenvaart.

De nieuwe training start op zaterdag 11 juni in Emmeloord. Deze is ook online te volgen. Iedereen die minimaal SW6/SMBW heeft kan naar ons idee met de nodige inspanning ook het Groot Vaarbewijs halen. Wel zetten we er vaart achter en je moet er wel wat voor doen!
We kunnen dit aanbieden voor €2595 incl BTW (€2313 excl.). Dit is een all-in prijs, inclusief de 1e examens, lessen, lesboeken administratieve afhandeling en begeleiding. De eventuele herexamens zullen wel aanvullend gefactureerd worden.
Dit lijkt veel geld maar realiseer je dat na 1 september het praktijkvaren en de simulator ervoor gaat zorgen dat het moeilijker wordt en veel duurder (reken op een verdubbeling van het huidige bedrag).

Heb je interesse, geeft je dan bij ons op of informeer naar de mogelijkheden:
B&B Crew Management
Siem Buis
06-28632966
info@benbcrewmanagement.eu