De zestiende editie van Maritime Industry wordt aanzienlijk groter dan in vorige jaren. Dat is mogelijk door de compleet vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem waar de toonaangevende beurs voor de binnenvaart plaatsvindt.

Het zogeheten Next Level op de Evenementenhal beslaat in totaal 5800 vierkante meter aan beursvloer. Tijdens Maritime Industry 2020, op 12, 13 en 14 mei, staat hier de toekomst van de binnenvaart centraal. Ook wordt er een kennistheater en een nieuw foodcourt ingericht.
,,Alles is op deze nieuwe vloer te vinden op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector’’, zegt Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.
De nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem is gerealiseerd, omdat een aantal vakbeurzen uit hun jasje zijn gegroeid. Van Grinsven: ,,Maritime Industry is er één van. De oorspronkelijke beursvloer raakte vroegtijdig volgeboekt, omdat we simpelweg niet meer ruimte konden bieden. Dit is nu een hypermoderne beurshal die van alle technische snufjes is voorzien. Het kan niet anders dat bezoekers positief verrast worden.’’

,,Maritime Industry heeft ook een nieuwe website gekregen. Exposanten hebben er eigen ruimte waar ze zichzelf kunnen presenteren aan professionals. Zo zijn ze niet alleen tijdens, maar ook voor en na de beurs zichtbaar’’, aldus Van Grinsven.
Voor meer informatie: www.maritime-industry.nl.