Foto: Pinterest

Ingrediënten:
Voor de garnalen en komkommerhapjes:
• Olie
• Creoolse kruiden
• Pond garnalen
• 1 Komkommer
• Remouladesaus (optioneel)

Voor de avocadosaus:
• 1 Avocado
• Lente-ui
• Koriander en/of peterselie
• Citroensap
• Zout en cayennepeper naar smaak

Voor de garnalen en komkommerhapjes:
Stap 1
• Pel de garnalen en ontdoe de garnaal van ingewanden.
• Gooi de garnalen met 1 eetlepel olie en 1 eetlepel creoolse kruiden in een voorverwarmde pan met zware bodem.
• Bak ze op middelhoog vuur ongeveer 2-3 minuten per kant tot ze licht zwartgeblakerd zijn.

Stap 2
• Snijd de komkommer in schijfjes.
• Garneer met avocadosaus en eventueel extra met remouladesaus (1/4 kopje nodig).
• Leg de garnalen hier boven op en garneer met koriander en/of peterselie.

Voor de avocadosaus:
• Pureer de inhoud van de avocado en doe het in een bakje.
• Doe 2 eetlepels koriander en/of fijngehakte peterselie in het bakje erbij.
• Snij de lente-ui dun of fijn en voeg het er ook bij.
• Voeg 1 eetlepel citroensap toe.
• Naar smaak zout en cayennepeper toevoegen en alles mengen maar!