Dutch Marine Technology heeft een maritieme “Blackbox” ontwikkeld, de DM6000 Compact IDR. Dit apparaat verzamelt nautische gegevens rondom veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid.

Optimale gegevensverzameling
De DM6000 Compact IDR bevat de nieuwste technologie om op een betrouwbare manier maritieme gegevens te verzamelen. Met deze gegevens kunnen processen worden geoptimaliseerd. In geval van calamiteiten kan de data eenvoudig worden uitgelezen om deze in de toekomst te voorkomen of te gebruiken voor educatie of trainingsdoeleinden.

Compact ontwerp
De DM6000 Compact IDR bevat de nieuwste technologie voor het vastleggen van reisgegevens voor de binnenvaart. Het compacte ontwerp is optimaal voor de schepen voor de binnenvaart, werkboten, superjachten en pleziervaartuigen. Het biedt voordelige maar robuuste oplossingen voor het vastleggen van gegevens met minder benodigde ruimte, maar uitzonderlijke flexibiliteit.

Gemakkelijke installatie
Met dynamische installatie-opties maakt de DM6000 Compact IDR het mogelijk om uitgebreide sensorgegevens van het schip vast te leggen voor een breed scala aan activiteiten op het schip. Van kamertoegangsrecords op superjachten tot koeltemperaturen van voedsel, training van de bemanning tot vergelijkingen van vlootefficiëntie. De IDR stelt vlootmanagers, scheepseigenaren, scheepsmanagers en technische afdelingen in staat om de recorder te koppelen aan de scheepsgegevens. De flexibiliteit van het systeem biedt vertrouwen door uitgebreide gegevensverzameling voor analyse na incidenten.

Gebaseerd op de IDR-software, biedt de DM6000 Compact IDR een scala aan functies, waaronder een toonaangevende visuele dashboardinterface via de V2-speler, installatiegemak op basis van de jarenlange commerciële retrofit-ervaring van DMT en de mogelijkheid voor onshore gegevensbewaking.

DM6000 Compact IDR zal qua ruimte weinig plek innemen, is onderhoudsvriendelijk en toegankelijk. Via 4G, 5G en/of satellietsysteem kunnen de gegevens op afstand worden gedeeld.

Dutch Marine Technology is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van nautische installaties aan boord van schepen. Wij bieden service en denken in oplossingen! Graag ontdekken we uw dagelijkse uitdagingen en leggen deze voor u vast in onze BlackBox DM6000 Compact IDR. Neem contact op!

Meer weten over BlackBox DM6000 Compact IDR?
Bezoek ons op de Maritime Industry beurs, stand F101