QLS fulfilment bouwt een eigen bedrijfscomplex in Dordrecht. Het logistieke bedrijf neemt het gehele proces van bestelling tot afhandeling uit handen. Tot vorig jaar opereerde QLS Fulfilment vanuit meerdere locaties in Dordrecht. Met het nieuwe complex kunnen alle processen onder één dak worden uitgevoerd.

Recentelijk heeft de overdracht plaatsgevonden van de laatste kavels watergebonden bouwgrond op bedrijventerrein Oostpoort te Dordrecht. In totaliteit is middels een tweetal transacties ca. 27.370 m² bouwgrond verkocht in combinatie met ca. 19.170 m² water.
Van Noordenne uit Sliedrecht heeft het perceel gekocht dat is gelegen direct aan de Kolenhaven, ter grootte van in zijn totaliteit ca. 41.657 m², waarvan ca. 23.912 m² land omhelst en ca. 17.745 m² water. Van Noordenne zal met een nieuw bedrijf ‘Kerkeplaat B.V.’ het terrein aan gaan wenden voor op- en overslag activiteiten van bouwmaterialen en constructies in de “natte” infra.

Het tweede perceel is verkocht aan koper QLS Fulfilment en dient als uitbreiding voor de bestaande locatie. Het kavel is in zijn totaliteit ca. 4.883 m² groot, waarvan ca. 3.458 m² land betreft en ca. 1.425 m² water. Begin 2019 heeft QLS diens eerste kavel gekocht, ter grootte van ca. 13.458 m², waarvan 9.950 m² land omhelst en ca. 3.508 m² water. Inmiddels is op dit kavel een modern en multifunctioneel bedrijfscomplex gerealiseerd.

QLS Fulfilment is een fulfilment bedrijf dat het gehele proces van bestelling tot afhandeling uit handen neemt van diens opdrachtgever. Deze dienstverlening wordt gekoppeld aan een eigen pakketdienst, waarmee ze een all-in dienstverlening kunnen bieden. Tot vorig jaar was QLS Fulfilment gevestigd op meerdere locaties binnen in Dordrecht. Wegens de enorme groei van het bedrijf heeft QLS besloten om zelf een bedrijfscomplex te laten bouwen waarvandaan alle stappen in het proces onder één dak kunnen worden uitgevoerd.

Ooms Makelaars (partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens verkoper VolkerWessels Grondparticipaties B.V.