Het seizoen van de beurzen en netwerkevenementen draait, na de lange gedwongen coronastop, op volle toeren. In Amsterdam vindt op 26 en 27 oktober de veertiende editie plaats van het grote offshore energie evenement Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC).

,,Experts en professionals uit de maritieme en offshore energie-industrie ontmoeten elkaar weer face to face tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in RAI Amsterdam’’, zo nodigt de organisatie geïnteresseerden uit voor het internationaal aansprekende evenement. ,,Het rijk gevulde inhoudelijk programma op de beursvloer wordt gecombineerd met een online evenementenomgeving om Offshore Energy’s wereldwijde achterban te faciliteren.’’

Tegelijkertijd vindt ook het Navingo Career Event plaats, als onderdeel van OEEC, waar bedrijven zich presenteren aan potentiële medewerkers.

,,Na een lange periode waarin netwerken en kennis delen alleen online kon, zien we dat vertegenwoordigers van onze sector er weer naar verlangen om elkaar face-to-face tot ontmoeten. Wij zijn verheugd dat OEEC één van de eerste evenementen in onze sector is waar dat mogelijk is’’, aldus Anne Visser, director of operations Navingo BV.

Offshore energy in a changing world
Ontwikkelingen als de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid hervormen de industrie. Om de verschillende facetten van deze transformatie te belichten presenteert OEEC een inhoudelijk programma waarin de energietransitie en cross-market samenwerking leidend zijn. Het resulteert in twee dagen boordevol branche-inzichten en netwerkmogelijkheden.

Highlights programma
• Strategische visies van experts in de Talk Shows
• Netwerken en zakelijke gesprekken op de beursvloer
• Unieke inzichten van opinieleiders en gamechangers in de Energy Talks
• Live studio met interviews live vanaf de beursvloer, next generation perspectives, pitches, presentaties en innovaties.
• Matchmaking in één-op-één meetings en ronde tafel setting
• Showcases van exposanten

Meer informatie over het evenement is te vinden op offshore-energy.biz/offshore-energy-2021.