SLIEDRECHT – Binnenvaartbevrachter Interstream Barging Netherlands verhuist half november 2021 van Geertruidenberg in de provincie Noord-Brabant naar Sliedrecht. Het Nederlandse bedrijf heeft ook kantoren in Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. Het bedrijf vestigt zich in het voormalige kantoorgebouw van Boskalis aan Baanhoek 188. 

Bron: Sliedrecht24.nl

Verladers kiezen onder meer voor Interstream Barging Netherlands, omdat wij ruime ervaring hebben in het bevrachten van tankschepen, met veiligheid voor mens en milieu als uitgangspunt. Het bedrijf is actief op de Rijn en het ARA (Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen – red.) gebied. (Foto Interstream Barging Netherlands)

Waltmann Bedrijfsvesting heeft daar zo’n ca. 1.150 m² op de begane grond aan de onderneming verhuurd. In het gebouw zijn nog kantooretages beschikbaar.

Marktleider
Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Met hun moderne vloot verzorgen we een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën, minerale en eetbare oliën. Het bedrijf richt zich op Europa. In deze regio zijn zij qua vervoerd tonnage, met een totale laadcapaciteit van ongeveer 350.000 ton, marktleider. Bij de onderneming werken enkele honderden mensen.