Als er één culinaire traditie is die nooit vervelen gaat in Nederland dan is dat het seizoen van de Hollandse nieuwe. Het was in juni natuurlijk weer tijd voor de traditionele haringparty tijdens de maandelijkse Binnenvaart Business Borrel van Maritiem Media, zoals altijd gehouden in Wiqui Restaurant & Wijnbar in Zwijndrecht.

En zoals altijd is het tijdens de haringparty extra druk en beregezellig. De aanwezigen lieten zich de traktaties goed smaken en werden gedurende de avond vermaakt met optredens van de Wannebiezz en een vuurspuwer. Het evenement werd mogelijk gemaakt door de sponsoren van deze maand: Koedood Dieselservice, Scheepswerf ’t Ambacht, Alubouw de Mooy en Voltaz Scheepselektra.

De Binnenvaart Business Borrel wordt elke eerste of tweede donderdag van de maand georganiseerd door Maritiem Media. Iedereen die iets met de binnenvaart te maken heeft is van harte welkom, je hoeft nergens lid van te zijn of je vooraf aan te melden. De sponsoren van de avond bieden het buffet aan, drankjes zijn voor eigen rekening. De volgende borrel is op donderdag 7 juli en is in zomerse sfeer: de BBQ Party.

Voor meer informatie: www.binnenvaartborrel.nl