Baggerbedrijf De Boer, ook wel Dutch Dredging, heeft het bedrijfscomplex van Royal IHC overgenomen in Sliedrecht. De locatie op bedrijventerrein Kerkerak bevat een kantoorgebouw en meerdere productieloodsen, die voorheen werden gebruikt door twee dochterondernemingen van Royal IHC. Deze zijn inmiddels verhuisd naar Kinderdijk. De Boer zal in de toekomst na verbouwing haar hoofdkantoor op deze nieuwe locatie vestigen. Bron: Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.

Bron: Deal Drechtsteden

De locatie van het complex is strategisch gekozen; het ligt direct aan de rivier de Beneden Merwede in de gemeente Sliedrecht en vormt de kop van de landtong in bedrijventerrein Kerkerak. De locatie met direct zicht op de rivier de Beneden Merwede sluit perfect aan bij het DNA van Baggerbedrijf de Boer.

Baggerbedrijf De Boer – Dutch Dredging is een middelgroot baggerbedrijf met 60 jaar ervaring. Haar activiteiten bestaan uit baggeren en het verrichten van metingen en andere waterbouwkundige werkzaamheden in de breedste zin van het woord.