Het is nu de tijd voor de noodzakelijke transitie van SCHIPHOL naar zee. Daarmee komt 3200 hectare ruimte vrij voor woningbouw, recreatie en infrastructuur. Verplaatsing naar zee betekent tevens minder uitstoot, lawaai en risicocontouren. Het laatste vanwege een overbezet luchtruim. Boven een dichtbevolkte Randstad hoort niet gevlogen te worden, aldus de conclusie van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid!


 
Door de transitie van SCHIPHOL naar zee komen kansen voor project- en gebiedsontwikkelaars, de grond-, weg- en waterbouwsector, raadgevende ingenieursbureau en de overheid om van de Randstad weer een leefbaar ruim en gezond gebied te maken!
 
Daarover gaat nu het tweede seminar van FLY SEAPORT op 16 juni in de Schouwburg van Amstelveen. Over de diverse relevante onderwerpen presenteren diverse gerenommeerde sprekers hun visie.

Deelnemen aan het tweede seminar Fly Seaport
Via de website kunt u zich online aanmelden.

Bent u geabonneerd op de digitale nieuwsbrief SCHIPHOL WATCH dan ontvangt u 15% korting. Vermeld op het inschrijfformulier “SCHIPHOL WATCH”.
 
Ruim 150 congressisten waren al aanwezig tijdens de eerste editie van FLY SEAPORT 2019. Zij zullen ook nu weer worden uitgenodigd!
 
Meld u dus tijdig aan!
Uiteraard worden de coronaregels strikt nageleefd en heeft u bovendien het recht om bij twijfel 14 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren.
Wij ontmoeten u graag op 16 juni!
Het belooft een boeiende dag te worden o.l.v. prof. drs. ir. Han Vrijling (TU-Delft).