Wij zijn een toonaangevende en goed bekendstaande werf in Nederland. Scheepswerf Boer bestaat al sinds 1927 en is daarmee een van de oudere scheepswerven van Nederland. Met als thuisbasis Sliedrecht, gelegen aan de drukke waterweg De Merwede, zijn wij begonnen als een kleine scheepswerf die algemene reparaties en onderhoudswerkzaamheden verrichtte voor diverse rederijen. Na verloop van tijd zijn wij uitgegroeid tot een aanzienlijke werf met twee grote dokken. Onze uitmuntende dienstverlening en reputatie zijn het resultaat van 9 decennia lang hard werken en onze pure passie. Ons voltallige goed gekwalificeerde team werkt met overgave om uw schip zo snel mogelijk weer in topconditie in de vaart te krijgen.

Onze missie
Vanaf de allereerste dag hadden onze oprichters een doel om klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen met een schip dat in topconditie was.En dat is nog steeds zo.
Wij maken gebruik van de allernieuwste apparatuur en gekwalificeerde medewerkers.
Hierbij houden wij constant in de gaten of wij onze processen en werkzaamheden kunnen verduurzamen.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit ons, als familiebedrijf, in het bloed. Het bedrijf wordt nu bestuurd door de vierde generatie en wij willen de wereld mooier en gezonder achterlaten voor de generaties die nog gaan komen.

Wat we doen
Scheepswerf Boer staat al 95 jaar garant voor tevreden klanten.
Vakmanschap, efficiëntie, flexibiliteit en oog voor urgentie, zijn samen met ‘een man een man een woord een woord’ de kernwaarden van Scheepswerf Boer.
Met de benoeming van Caroline Vermeulen tot Managing Director, staat de vierde generatie nu aan het roer en is Boer klaar voor de toekomst.
Een toekomst waarin – als vanouds – de klant centraal staat en waarbij we ons focussen op het leveren van absolute topkwaliteit en vergroening van onze producten en processen.
Zo dragen wij de wereld en de werf in goede conditie over naar de volgende generatie.

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?
Bezoek ons dan op stand : J151.