Het werd in de voorbeschouwingen al vaak gezegd: na twee lange jaren wachten kon Maritime Industry in Gorinchem dan eindelijk weer eens doorgaan. En wat was het goed om elkaar daar weer te ontmoeten.

In totaal 370 exposanten presenteerden zich aan ruim zevenduizend bezoekers. ,,Het was fantastisch om elkaar na zo’n lange tijd eindelijk weer te zien op Maritime Industry. De sfeer was direct als vanouds, daar waar deze beurs en de maritieme sector ook bekend om staat’’, zo keek Malou Peters namens beursorganisator Easyfairs terug. ,,Sinds jaar en dag is Maritime Industry misschien wel één van de meest gezellige beurzen die wij mogen organiseren in Evenementenhal Gorinchem. De sfeer is altijd zo positief en vertrouwd. In de afgelopen twee jaar kon de vakbeurs helaas niet doorgaan, maar hierdoor was het verlangen om elkaar weer te zien nog groter dan voorheen. Het waren drie fantastische beursdagen.’’

,,Kijkend naar de kwaliteit van onze bezoekers zijn we dit jaar tevreden. Ook zagen we dat bezoekers langer op de beurs bleven dan voorheen. Het positieve gevoel over deze editie werd eveneens bevestigd door het feit dat maar liefst tweehonderd exposanten al tijdens de beurs hun deelname voor 2023 hebben gereserveerd’’, besloot een trotse Peters.

De zeventiende editie van Maritime Industry is op 23, 24 en 25 mei 2023
in Evenementenhal Gorinchem.

Voor meer informatie:
www.maritime-industry.nl. Elders in deze krant leest u een aantal impressies van de interessante presentaties in het kennistheater.