NRF B.V. en CP Heat Exchanger Technologies zijn 1 januari 2022 gestart met een nieuwe samenwerking en lanceren hierbij een full service concept. Met de samenwerking wordt CP Heat exclusief licensed service partner voor NRF voor de regio Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen (ARA).

Bron: Netherlands Maritime Technology

Door de krachten te bundelen bieden NRF en CP Heat scheepswerven en -eigenaren een snelle en hoogwaardige oplossing voor onderhoud, reiniging, re-coating en reparatie van NRF beunkoelers.

Door deze samenwerking versterken NRF en CP Heat elkaar. Waarbij CP Heat de specialist is in reiniging, onderhoud en reparatie van scheepskoelers. NRF is producent van de koelers en levert als zodanig de originele onderdelen aan CP Heat.

Joey Vredebregt (CP Heat Exchanger Technologies): “Met originele NRF onderdelen kunnen wij onze klanten een hoogwaardige oplossing bieden”.

Marten Kelder en Henk Ebbers (NRF B.V.): “Door nieuwbouw- en service van beunkoelers samen te voegen, creëren we een totaalpakket voor onze klanten”.

De intensieve samenwerking geeft beide partijen de mogelijkheid om kennis te delen om processen en producten in de toekomst verder te optimaliseren.