Port of Amsterdam start met Watertalent het initiatief Havenspot. Dit tijdelijke platform zorgt dat bedrijven in de haven en daarbuiten personeel kunnen uitwisselen op basis van collegiale in- en uitleen.

Wat is Havenspot
Het inzetten van elkaars medewerkers zit nog niet helemaal in ons DNA. Toch biedt dit een mogelijkheid om in deze periode van crisis elkaar laagdrempelig te helpen, over en weer. 

Havenspot is er voor de directe werkgevers die zich beschikbaar stellen voor collegiale in- en uitleen. Heb je op dit moment een overcapaciteit van medewerkers, dan kun je hen tijdelijk (voor een bepaalde periode) en/of gedeeltelijk (voor een aantal uur per week) uitlenen aan een ander bedrijf dat juist in deze periode een piek ervaart. Samen staan we sterk.
Dit initiatief komt voort uit de havencommunity en wordt ondersteund door Port of Amsterdam. Vanzelfsprekend kan elke werkgever van Havenspot gebruik maken, zowel actief binnen de haven en industrie als daarbuiten. In deze coronacrisis moeten wij de krachten bundelen. Alle hens aan dek!
Havenspot is een niet-commerciële dienst voor directe werkgevers om de tijdelijke disbalans door de coronacrisis op te lossen. Deze website blijft zich continu uitbreiden en verbeteren om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Lees meer op watertalent.nl