Sinds enkele dagen is Muns Techniek de officiële agent voor Transvictory Winch Systems in Europa. TWS, opgericht in 1995, is de toonaangevende fabrikant en leverancier van lieren, kranen en hydraulische aggregaten in Zuidoost-Azië. Het motto van de oprichter, “te allen tijde beschikbaar”, zorgt ervoor dat Transvictory altijd het bedrijf is met de grootste vloot lieren in Zuidoost Azië.

Bron: Netherlands Maritime Technology

Omdat TWS over een uitgebreide vloot lieren beschikt, kunnen zij de meeste lieren van 30 – 350 mT uit voorraad leveren. Heeft u een project waarbij u maar voor korte tijd lieren nodig heeft, dan kunnen er ook huurovereenkomsten worden gesloten. De lieren worden volledig op uw project afgestemd. TWS handhaaft de hoogste technische normen en hanteert een ‘zero-tolerance for failure’-beleid.

Muns Techniek is een systeemintegrator voor hydraulische systemen en elektrische besturingen. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij integrale oplossingen voor projecten in de Offshore en (Maritieme) Industrie. Van stand-alone toepassingen zoals hydraulische lieren tot complete turn-key projecten zoals hefsystemen. Samen met TWS hopen wij u te kunnen helpen met uw vraag naar lieren.

Bel ons voor meer informatie en bekijk hun website: www.transvictorywinch.com