Van links naar rechts: Marlon van Twillert, Jan van Laar en Martijn Stuit. (Foto: Dion Doornik)

Geen klus is te klein en geen uitdaging te groot voor Mr. Pink. Huisstijl, grafisch ontwerp, reclame, signing, webdesign, XL printing, standbouw; Mr. Pink heeft het allemaal in huis. In het nieuwe reclamebureau hebben drie door de wol geverfde creatieve mannen hun krachten en ervaring gebundeld in een totaalpakket voor marketing en design.

Matthijs Daniels

Marlon van Twillert, Martijn Stuit en Jan van Laar – we stellen ze dadelijk, zo nodig, verder voor – knipogen met hun bedrijfsnaam naar de iconische cultfilm van Tarantino. Die 
Mr. Pink maakte een onuitwisbare indruk. Deze Mr. Pink láát je een onvergetelijke eerste indruk maken.
Wat dat betreft spreken de beelden van het in knallend roze gehulde trio voor zich: 
Mr. Pink weet hoe je je kunt onderscheiden, hoe je kunt opvallen. En dat is precies waarvoor reclame en marketing wordt ingezet, om je bedrijf bij de juiste partijen in beeld te brengen en houden.

De drie mannen achter Mr. Pink kennen elkaar van het water, vanuit de binnenvaart. Schipperszoon Marlon van Twillert was oprichter van het in de binnenvaart zeer gerenommeerde reclamebureau Da Fruit. Dat verkocht hij met een concurrentiebeding van drie jaar. Toen die periode voorbij was, trok zijn oude vak hem nog onverminderd aan. ,,Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Maritiem Media raakte ik erover in gesprek met Jan’’, knikt hij naar zijn buurman.
Jan van Laar is binnenvaartondernemer en oprichter van het mediabedrijf dat onder andere de Maritiem Courant en meerdere scheepvaart gerelateerde magazines uitgeeft. ,,Ik wilde al een reclamebureau toevoegen aan ons bedrijf. Én ik wist dat Martijn Stuit graag weer in een goed team wilde werken.’’ Stuit was voorheen mede-eigenaar van Dockmarks en heeft dus een schat aan kennis en ervaring op het gebied van reclame in de binnenvaartbranche.
Voeg daar nog eens aan toe de achtergrond in reclameproductie, scheepsbelettering, webdesign en standbouw die Van Twillert met zich meeneemt vanuit de bedrijven Da Fruit en ExpoKings en zo vielen alle puzzelstukken die samen Mr. Pink vormen als vanzelf in elkaar. ,,We vullen elkaar aan alle kanten aan’’, stelt Marlon van Twillert. ,,En we wilden allemaal dezelfde kant op. We hebben enorm veel zin om samen aan de slag te gaan.’’

Mr. Pink begeleidt ondernemers met álle concepten en uitingen voor branding en marketing. Zowel online (social media, vlogs, webdesign) als offline (logo’s, advertenties, belettering, beurspromotie), én met de faciliteiten van mediabedrijven Maritiem Media en 078Media binnen handbereik. Daardoor heeft Mr. Pink ook voor het uitbrengen van magazines en ander drukwerk een heel team achter zich, letterlijk in hetzelfde kantoor aan de Jan Valsterweg in Dordrecht.

Met ruim vijftig jaar gebundelde ervaring en een frisse, creatieve blik door een roze bril creëert Mr. Pink sterke merken en het laat die opvallen bij het juiste publiek. Alle mogelijkheden die Mr. Pink te bieden heeft zijn te vinden op https://misterpink.nl.