Als softwarespecialist voor bedrijven in de Maritieme Industrie kennen we bij Logic Vision uw bedrijfsprocessen en helpen we u om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken en alles uit uw organisatie te halen.

Werk veilig in de cloud voor een vast bedrag per maand. Krijg volledig inzicht, maak de beste beslissingen en verbeter de interactie met uw relaties, ondersteund door branche-expert Logic Vision. Ontdek nu de alles-in-één software-oplossing voor in de cloud.

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL
Het jaar 2019 is een bijzonder jaar voor Logic Vision. De softwarespecialist viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en General Manager Maarten Speet vertel over de software-oplossingen van Logic Vision:  “Onze software-oplossingen, op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, ondersteunen alle processen binnen een organisatie. De software van Microsoft hebben we uitgebreid met eigen applicaties specifiek voor maritieme organisaties. Eerst voor scheepsnieuwbouw, jachtbouw en scheepsreparaties, later ook voor rederijen en toeleveranciers. Onze oplossingen ondersteunen bij projectplanning, in- en verkoopadministratie, magazijnbeheer, service en onderhoud, facturatie, customer support en inplannen van medewerkers.”

“Business Central Cloud is de meest complete software-oplossing op de markt, speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote bedrijven.”

ALLES-IN-ÉÉN SOFTWARE IN DE CLOUD
Dynamics 365 Business Central, voorheen Dynamics NAV, is nu ook beschikbaar in de cloud: “Business Central Cloud is de meest complete (standaard) software-oplossing op de markt, speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote bedrijven. Geen investeringen in eigen servers, maar met een paar gebruikers betaalbaar, veilig in de cloud voor een vaste prijs per maand. Het systeem is daarnaast eenvoudig en snel te implementeren en in gebruik te nemen.

Voor Maarten Speet is het niet de vraag of, maar wanneer de stap naar de cloud gemaakt wordt: “Veel bedrijven in de maritieme sector hechten nu nog aan de eigen server. Natuurlijk is dat de komende jaren nog prima, maar uiteindelijk is de cloud een stuk veiliger en beter beschermd dan de eigen server op kantoor.”

EXPERT VOOR DE MARITIEME INDUSTRIE
Nu Business Central ook als cloud-variant beschikbaar is, blijft Logic Vision de focus houden op de maritieme industrie:

“We hebben nu 20 jaar kennis en ervaring opgedaan als Dynamics Specialist. We weten precies wat er speelt binnen de branche en kennen de bedrijfsprocessen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit.”

“Onze processen zijn goed onder te brengen en het systeem is eenvoudig in gebruik. Bovendien sprong Logic Vision er tijdens het selectietraject uit. De consultants weten waarover ze praten. Er was duidelijk een klik en het voelde al snel alsof we collega’s waren. Dat werkt zeer prettig.”

INNOVATIEF, FLEXIBEL EN MODERN
Dankzij de integratie met Office 365 kunt u blijven werken met bekende en vertrouwde programma’s als Word, Excel en Outlook. Dankzij het Microsoft Power Platform beschikt u met PowerApps over de tools om zelf apps te maken zonder één letter code te schrijven. Met Power BI verzamelt en analyseert u eenvoudig data en met Flow kunt u zelf geautomatiseerde werkstromen maken.

Bent u klaar voor de digitale transformatie en benieuwd naar de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden? Wij komen graag vrijblijvend met u in contact.