Berry Littig (links) en Sander Bazen voor hun Keukenstudio Dordrecht. (foto Saskia Littig-Veenstra)

Dezelfde vertrouwde gezichten en dezelfde vertrouwde service, maar met een nieuwe naam aan de gevel. De keukenshowroom van Berry Littig en Sander Bazen op de woonboulevard Dordrecht gaat verder als ‘Keukenstudio Dordrecht’.

Het is geen hele grote verandering, want sinds Berry Littig en Sander Bazen op 12 mei 2017 hun eigen zaak oprichtten, voerden ze de naam Keukenstudio Dordrecht, maar dan met de naam van het grote Duitse inkoopverband KüchenTreff eraan gekoppeld.
Ze begonnen met bij elkaar opgeteld zo’n veertig jaar ervaring in de keukens. Na de eerste drie jaar op eigen benen kijken ze terug op een geweldige start; een periode waarin ze reeds honderden klanten hun droomkeuken hebben kunnen helpen realiseren. Én in die drie jaar hebben ze hun showroom al drie keer aangepast naar de wensen van hun klanten.

Keukenstudio Dordrecht verkoopt keukens in alle segmenten: van 5000 tot wel 50.000 euro, met uitschieters naar boven én beneden. Klanten voor alle prijsklassen zijn even welkom. ,,Wij maken géén onderscheid!’’, benadrukt Sander Bazen.
Nu is het tijd voor de volgende stap met het bedrijf. Berry Littig legt uit: ,,We hebben gemerkt dat het soms in ons nadeel werkt om een naam op onze gevel te hebben, die anderen in het land soms geen eer aandoen. Daarnaast hebben wij ons vanaf dag één op de kaart gezet als lokale ondernemers. Ik kom zelf uit Dordt en Sander uit Ambacht. Daarom vonden we het hoog tijd om die lokale binding nóg meer naar buiten te brengen door onze naam én ons logo te wijzigen in Keukenstudio Dordrecht.’’
,,We blijven onverminderd lid van KüchenTreff, maar zullen onder een andere hoofdnaam verder gaan om de keukendromen van onze klant werkelijkheid te maken’’, besluit hij.

Gevestigd in de regio Drechtsteden, dan ben je dus gevestigd midden in de maritieme regio in Nederland. In de voorbije drie jaar heeft Keukenstudio Dordrecht dan ook al meerdere schippers mogen ontvangen en helpen met de aankoop van een nieuwe keuken.
,,Door alle ervaring zijn we steeds meer geïnteresseerd geraakt in keukens voor de binnenvaart. Je hebt te maken met lage plafonds en ronde vormen op schepen. Het is maatwerk en wij hebben fabrikanten in huis met maatwerkspecialisten die daar niet alleen een uitdaging in zien, maar het ook tot een goed einde brengen. Onze monteurs hebben ook ruime ervaring met de installatie van keukens op schepen.’’
Ook schippers vinden bij Keukenstudio Dordrecht keukens van goede kwaliteit in alle prijsklassen.

Zie voor meer informatie: www.keukenstudiodordrecht.nl.