De laatste Binnenvaartborrel van de voorbije zomer was helemaal in zomerse sferen. Het was een avond in Ibiza-style: met gerechten als paella, tapas en Ibérico ham, met heerlijke zomerhits van de DJ en gelukkig ook met een zalig zonnetje erbij.
Alle ingrediënten kortom voor wederom een hele gezellige en geslaagde Binnenvaartborrel, ditmaal mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van Innovated Groep, Anta BV, Modelbouwgroep De Devel en 078Media.

Zo organiseert de Maritiem Courant iedere eerste of tweede donderdag van de maand de Binnenvaart Business Borrel in restaurant/bar Wiqui in Zwijndrecht. Iedereen die op welke manier dan ook aan de binnenvaart gerelateerd is, is van harte welkom. Je hoeft je nergens voor aan te melden of lid van te worden, maar kan gewoon binnen komen lopen. Het buffet wordt aangeboden door de sponsoren, Wiqui verzorgt nog een paar lekkere hapjes en de drankjes zijn voor eigen rekening.

De volgende borrel staat gepland voor donderdag 3 november. Dan hebben we inmiddels het knusse wintergevoel te pakken en is het thema:
Hollandse stamppotavond
Graag tot dan!