Maritime Technology

HR-professionals zoals jij staan voor het moeilijke vraagstuk hoe zij hun maritieme vakmensen vitaal kunnen laten doorwerken tot aan hun pensioen. Deze doelgroep heeft naarmate de arbeidsjaren oplopen, grotere kans op de ontwikkeling van fysieke problemen. Bij sommigen speelt ook een ongezondere leefstijl een rol. Hoe stimuleer je vitaliteit? En hoe ga je om met verzuim- en productiviteitsvraagstukken? Duik in de materie met vakgenoten uit de sector tijdens de online workshop uit de workshopserie ‘WORKPOWER’, die Netherlands Maritime Technology aanbiedt in samenwerking met Aanpakkers.

Ben je op zoek naar praktische handvatten voor dit onderwerp? Volg dan de online workshop op 25 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur. Je krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:
• Welke stappen kun je zetten om te zorgen dat (oudere) vakmensen toekomstbestendig zijn en gezond & met plezier de eindstreep halen?
• Hoe pak je dit praktisch aan vanuit strategie of beleid? Hoe bereid je medewerkers adequaat voor op veranderende functies / rollen en beroepen en ondersteun je hen bij hun ontwikkeling?
• Wat kun je nog meer doen om ze vitaler te krijgen dan enkel fruit uitdelen en gezond eten aanbieden in de kantine?

Klik HIER voor meer informatie en om aan te melden.