De rode loper ligt uit, de champagne staat klaar, de artiesten staan te trappelen en de setting is grandioos. Alle voorwaarden voor een feest waarover nog lang nagepraat zal worden: de All Aboard Party op het luxe cruiseschip Nico Vision op 7 februari. Mis hem niet!

Aftellen
De gouden klok telt af naar het moment waarop het feest begint: vrijdag 7 februari om 19.00 uur. De gasten, voor het overgrote deel uit de maritieme sector, melden zich dan feestelijk gekleed op de Nico Vision, een van de laatste aanwinsten uit de cruisevloot van rederij Scylla. Een vijfsterrenschip en een fantastische locatie voor een evenement als dit.

Het feest
De Nico Vision ligt voor de All Aboard Party aangemeerd in Willemstad. Parkeerruimte is er voldoende en de auto kan lekker blijven staan, want de gasten kunnen overnachten in de 111 kamers op het schip. De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijt klaar.
Maar eerst naar de All Aboard Party zelf: dat begint met een culinair walking dinner, met champagne en cocktails en een uitgebreide bar. Daarna kan het feest losbarsten. Op verschillende podia draaien DJ’s, spelen pianisten en saxofonisten, dansen danseressen en zingen zangers. Dankzij de sponsoring van Slurink Bunkerstations is er in de persoon van Wolter Kroes een artiest van formaat aan het programma toegevoegd.

Hero Maritime Events
De All Aboard Party wordt georganiseerd door Henri Kruisinga, werkzaam bij onder andere Koedood, EBR en Hybrid Ship Propulsion, en Robert Reitsma, directeur van Scylla AG. Samen inderdaad: He-Ro. ,,En we zijn helden van elkaar’’, klinkt het vrolijk, gevraagd naar de achtergrond van Hero Maritime Events. Ze hebben geen ambitie om echt een evenementenbureau te beginnen, ze houden het voorlopig bij dit jaarlijkse feest. ,,We vinden het vooral erg leuk om dit samen te organiseren. Er zijn voldoende borrels in deze sector, maar de All Aboard Party is écht iets speciaals. Die mag je niet missen.’’

Het schip
De Nico Vision is sinds een half jaar in de vaart. Gloednieuw dus en een fraai feest-decor. ,,Nog meer geschikt dan de Robert Burns, waarop het feest vorig jaar plaatsvond’’, stellen Kruisinga en Reitsma. ,,Atrium, lounge, restaurant en bar zijn met elkaar verbonden, alsof het één grote feestruimte is, met meer hoogte erin.’’
,,Veel mensen zijn nog nooit op zo’n luxe cruiseschip geweest’’, weet Henri Kruisinga. ,,Zij zien deze avond hoe fantastisch mooi dat is.’’ ,,De meeste gasten varen, maar dan op de tank- en vrachtvaart’’, stemt Robert Reitsma in. ,,Voor mij is het een mooie gelegenheid om te laten zien wat we bij Scylla doen en de riviercruise zichtbaar te maken. De reactie die ik meestal krijg is dat mensen geen idee hadden dat het zo luxe is aan boord.’’

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar inclusief overnachting en ontbijt of als ‘party only’ via www.allaboardparty.nl. Wie geïnteresseerd is in de mogelijkheden om een schip van Scylla te huren als eventlocatie kan voor meer informatie contact opnemen via info@allaboard.nl.