Vanaf mei 2020 is HEBO Maritiemservice B.V. gestart met het aanbieden van maritieme dienstverlening in de haven van Amsterdam. HEBO is reeds veelvuldig actief in de Amsterdamse haven echter ontbrak een permanente locatie. In samenwerking met TMA Logistics en Port of Amsterdam is het gelukt vanaf heden een vaste locatie voor een van de HEBO bokken te vinden in de haven van Amsterdam. Zo kunnen we tot 800 Ton lifting capaciteit aanbieden voor project- en breakbulk verladingen en bieden we hijscapaciteit aan voor superjachten in de haven van Amsterdam. 

Ook zal HEBO met de afdeling emergency response actief zijn vanuit de Coenhaven in Amsterdam voor het bestrijden van incidenten, het afvangen van vrijgekomen afvalstoffen van bijvoorbeeld olie en chemische producten tot plastic afval.

HEBO Maritiemservice B.V. is al jaren actief in Rotterdam en Zwartsluis en staat bekend als de breedste maritieme dienstverlener in Europa. Met zijn drijvende kranen tot 800 ton hijscapaciteit, pontons en emergency response vaar- en voertuigen voeren ze een grote verscheidenheid aan activiteiten uit zoals project- en breakbulk verlading, emergency response, bergingen, infrastructuur, ship-to-ship operaties en transporten van onder andere superjachten. 

Met haar kennis en veelzijdige materiaal is HEBO ervan overtuigd een meerwaarde voor de Amsterdamse haven te zijn.