We kondigen met trots de opening aan van onze nieuwe vesting in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit initiatief volgt op veelbelovende, actuele ontwikkelingen in de maritieme industrie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en de belangrijke rol die de stad Dubai daarin speelt.

Managing Director: Anas Edacherry
Ons kantoor in Dubai staat onder leiding van maritiem expert Anas Edacherry. Hij weet, met zijn vele jaren aan ervaring in waterbehandelingsprojecten in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, precies wat er speelt op gebied van regionale waterbehoeften en -uitdagingen.

Regionale ambities
CCO Guy Heijnen: “Onze missie voor de waterindustrie in het Midden-Oosten gaat verder dan alleen de maritieme sector. We ondersteunen onze klanten ook in die regio voor allerlei watervoorzieningen, van oplossingen voor de agrarische en tuinbouwsector tot off- en onshore projecten“.

Hatenboer-Neptunus Holding
Het waterverhaal van Hatenboer beslaat inmiddels ruim een eeuw. De private organisatie is een internationaal vooraanstaande partner voor het complete waterbehandelingsproces. Onze wereldwijde klanten worden ondersteund vanuit de vestigingen in Rotterdam (HQ), Singapore en Dubai.

Lees meer op: 
www.hatenboer-water.com