De sponsoren Joey de Gruijter van Burando Barging en Glenn Deen van Deen Shipping.

Het is alweer bijna alsof hij nooit weg is geweest: de Binnenvaart Business Borrel. In april kreeg deze oergezellige maandelijkse bijeenkomst in Wiqui Restaurant & Wijnbar in Zwijndrecht een Indisch thema en die viel bijzonder in de smaak.

De Indische avond, met een uitmuntend buffet, werd mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van Burando Barging en Deen Shipping. De Binnenvaart Business Borrel wordt iedere eerste of tweede donderdag van de maand georganiseerd door Maritiem Media en iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij de binnenvaart is van harte welkom. Er zijn geen inschrijfkosten aan verbonden of iets dergelijks: de inloop is helemaal vrij. Drankjes zijn voor eigen rekening, Wiqui Restaurant & Wijnbar zorgt voor een hapje en de sponsoren van de maand bieden het buffet aan.

De volgende borrel is op 12 mei: de Belgische avond met een buffet vol bekende Belgische lekkernijen, wat prima combineert met een goed Belgisch biertje erbij. De borrel in juni zal de bekende haringparty zijn.