De sponsoren v.l.n.r. Dirk Pols van Castrol, Patrick Hoekstra van DCS International, Maichel van Strien, Cindy Timmer van Inland Marine group, Richard Oost van Commando Holding, Rowdy van Strien van Inland Marine group, Marijn van het Hoff van Stoomboiler Europe en Dennis Rietbroek van Inland Marine group.

Het was een prachtige start van de zomervakantie: de Binnenvaart Business Borrel van Maritiem Media die begin juli in het teken stond van een heerlijke, zomerse BBQ.

De gasten lieten zich de vers gegrilde gerechten uiteraard goed smaken en genoten volop van de omstandigheden, de hapjes en drankjes en van het goede gezelschap van hun relaties uit de binnenvaart. WiQui Bar en Restaurant in Zwijndrecht was zoals altijd de gastheer voor het evenement en de BBQ-editie werd mogelijk gemaakt door sponsoren Inland Marine Group, Commando Holding, Castrol, DCS International en Stoomboiler Europe.

De Binnenvaart Business Borrel vindt elke eerste of tweede donderdag van de maand plaats, elke keer met een ander thema. Op 1 september is de volgende, dan met een Spaans georiënteerd buffet: het is Ibiza-avond! Iedereen die op welke manier dan ook aan de binnenvaart verbonden is, is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Het buffet wordt aangeboden door de sponsoren van die avond, drankjes zijn voor eigen rekening.

Bekijk hier hoe gezellig de voorgaande edities zijn.

Voor meer informatie: binnenvaartborrel.nl