Wijk bij Duurstede met en zonder CoVadem Smart Dashboard

Op verzoek van vele enthousiaste klanten heeft CoVadem het vaargebied van haar waterdieptekaarten uitgebreid. Een aantal rivieren is toegevoegd aan de Smart Navigation module: het Pannerdens-kanaal, de Beneden-Rijn, de Lek en de IJssel.

Bron: CoVadem

Sinds ruim een jaar maakt CoVadem Smart Navigation de actuele waterdiepten waar een schip vaart zichtbaar in de Inland ECDIS-viewer, van Werkendam tot Iffezheim. Zo zijn schepen altijd op de hoogte van de juiste diepte rondom hun schip. De uitbreiding gaat voor de klanten niet tot extra kosten leiden, de abonnementsprijs van €100 per maand blijft onveranderd.

Actueel en veilig
Gebruikers van de Inland ECDIS-viewers van Periskal, Tresco Engineering, Stentec en Argonav krijgen met een CoVadem abonnement real time-informatie over waterdiepten en hoogtemetingen in hun stuurhuis: geïntegreerd in de elektronische vaarkaart. Op 1 plek, direct op de kaart.
Actuele onlinegegevens bieden de mogelijkheid de snelheid en koers direct aan te passen en te zien waar veilig gevaren kan worden, direct op de ECDIS viewer.

CoVadem brengt essentiële informatie in kaart door het ‘varend meetnet’ van metende schepen. De gegevens van de sensoren van een groeiend netwerk van inmiddels meer dan 250 metende schepen worden centraal verwerkt, geanalyseerd en verrijkt. Het grote aantal metingen zorgt voor een betrouwbaar beeld van de rivierbodem.


Doesburg met en zonder CoVadem Smart Dashboard