Foto: Philip Freytag (links) en Christian Schäfers (© Contargo)

Bremen, 11 september 2019 – Sinds 1 september heeft Contargo GmbH & Co. KG een kantoor in Bremen. Hiermee versterkt de containergroep haar positie in het directe achterland van de Duitse Noordzee-havens.
Het kantoor bevindt zich in het gebouw van NWL Norddeutsche Wasserweg Logistik GmbH, een zusterbedrijf van Contargo. Philip Freytag vertegenwoordigt er als Sales Representative Contargo. De 39-jarige Freytag werkte eerder twaalf jaar in diverse posities bij een middelgroot zeehavenexpeditiebedrijf in Hamburg.

Het kantoor in Bremen staat onder leiding van Contargo in Hamburg. Vanuit Hamburg werden klanten in de regio Bremen/Bremerhaven tot nu toe bediend. „We zijn blij dat onze klanten nu een contactpersoon in hun buurt hebben”, zegt Christian Schäfers, Regionaal Sales Manager Noordzee-havens bij Contargo. „Door onze nieuwe lokale vertegenwoordiging in Bremen en Bremerhaven kunnen we in deze regio onze trimodale producten beter in de markt zetten en zo nieuwe klanten voor ons Contargo-netwerk aantrekken.”

Over Contargo:
et een jaarlijks transportvolume van 2 miljoen TEU behoort Contargo tot de grote logistieke containernetwerken in Europa. Contargo integreert het containervervoer tussen de westelijke zeehavens, de Duitse Noordzeehavens en het Europese achterland. De onderneming heeft in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland 24 containerterminals en zeven vestigingen in Duitsland, Nederland en België. Ze heeft eigen scheeps- en spoordiensten. De 1.133 medewerkers realiseerden in 2018 een jaaromzet van 534 miljoen euro.