De passie voor water is wat ons verbindt bij Blue Amigo.
Met elkaar, met u, en met PIER14. Een bedrijventerrein voor nautisch gerelateerde ondernemingen, op een unieke locatie aan de Oude Maas.

Trotse partner
Blue Amigo is trotse partner en gebruiker van het duurzaamste bedrijventerrein voor nautisch Nederland. PIER14 wordt een oase van bedrijvigheid te Zwijndrecht. Binnen dit project is nu de volgende fase bereikt. De start van de verhuur en verkoop. Daarom staan wij dit jaar samen op de Maritime Industry beurs.

PIER14 is klaar voor de verkoop en verhuur.
Met rijke ervaring op het gebied van zowel kust- als watergebonden projecten is projectontwikkelaar FRED Developers de ontwikkelaar om er zowel een bijzondere plek als een waardige bestemming van te maken. Het uitgestrekte nautische cluster van circa 78.000m2 biedt een ruim speelveld voor hoogstaande architectuur, duurzame stedenbouw en een stadse allure die direct in relatie staat tot het water. Vanaf nu biedt PIER14 nautisch gerelateerde ondernemers de mogelijkheid om zich hier te vestigen, middels verhuur en verkoop van kantoor- en/of bedrijfsruimten. Binnen het finale masterplan wordt namelijk circa 600 meter kade en aanlegsteiger, circa 16.000m2 kantoor en ruim 50.000m2 bedrijfsruimten gecreëerd. Hierin zijn nog bedrijfsunits op maat te realiseren.

Wij staan voor u klaar
Kom langs bij stand K139 op de Maritime Industry beurs en ontdek meer over ondernemen aan het water te Zwijndrecht. Het commerciële team staat hier klaar om al uw vragen over PIER14 te beantwoorden.