21 t/m 23 sept 2021

SEA Asia


Locatie: Singapore – Azië


Midden in de Singapore Maritime Week, vindt dé maritieme & offshorebeurs van Azië plaats; SEA Asia in de maritieme hotspot Singapore. Wat kun je verwachten deze achtste editie? De veelal internationale bezoeker, komt naast de beurs voor informatie en debat over de toekomst van de sector. Topsprekers bespreken met hen de trends en wijden uit over nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Weet jij deze bezoeker ook vast te houden in jouw stand? In 2019 waren er bijna 450 stands, dan is het belangrijk om op te vallen. Met een stand in het Holland Paviljoen gaat dat zeker lukken!

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas (Europa) of Marjan Lacet (Azië).

Meld je hier aan


Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1. Door de opvallend Nederlandse uitstraling van het Holland Paviljoen weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.
2. Het Holland Paviljoen van 108 m2 is centraal gelegen, vlakbij het Singapore paviljoen, dat altijd veel bezoekers trekt. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor je stand, geen maximale.
3. Bespaar tijd en moeite en neem heerlijk ontzorgd deel aan SEA Asia. NMT maakt het voor je mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi.
4. De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoud je je maritieme netwerk.
5. Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.
6. NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het barpersoneel zorgt ervoor dat je de dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop staan voor je klaar.

Holland Paviljoen
Deelname is inclusief:
• Ondersteuning vanuit NMT
• Gezamenlijke PR
• Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
• Standinventaris, elektra en verlichting
• Gezamenlijke centrale lounge met catering (inclusief lunch)
• WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
• Holland netwerkreceptie
• Aanbieding via NMT’s vaste transporteur IMPECO voor transportarrangement

Oppervlakte paviljoen
108 m2

Kosten per m2 (exclusief btw)
• Leden NMT € 870,-
• Niet-leden: € 970,-
• Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf.
• Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten.
• Er is plek voor 8 tot 10 deelnemers.
Let op: Deze beursdeelname wordt onder voorbehoud van genoeg aanmeldingen georganiseerd.

Kortingsmogelijkheid
Mogelijk kan jouw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT.

De Singaporese markt
Singapore is één van de wereldwijde knooppunten voor spelers binnen de maritieme industrie, en een toegangspoort bij uitstek voor de industrie in Zuid Azië. In Singapore worden erg veel reparaties en conversies uitgevoerd van onder andere oil rigs, semi-submersibles en offshore platformen. Daarnaast is Singapore één van de wereldleiders op het gebied van de conversie van FPSO schepen, FLNG schepen en de reparatie van LNG tankers. Twee grote spelers op het gebied van offshore olie en gas, met het hoofdkantoor in Singapore, zijn Keppel Offshore & Marine en Sembcorp Marine. In 2019 hebben deze twee bedrijven veel orders m.b.t. reparatie en conversie van offshore materieel binnengesleept. Daarnaast is ook te merken dat bovengenoemde bedrijven actiever worden voor de offshore wind markt.

De totaalomzet van de Singaporese maritieme industrie was maar liefst SGD 10,3 miljard in 2018. De sector bood werk aan 64.300 werknemers (!). De orderintake over 2018 bestond onder andere uit FPSO conversie projecten, LNG bunkerschepen, containerschepen, roll on/roll off (ropax), ferries, dual fuel sleepboten, reparatie en refits van cruiseschepen, scrubber retrofit projecten en installaties voor de offshore wind industrie. Het gezamenlijke orderboek stond in 2018 op SGD 7,5 miljard, met werk tot aan 2021. Maar liefst 2.782 schepen hebben reparatiewerk ondergaan. Ook vinden er scheepsbouwactiviteiten plaats in Singapore. Er zijn ongeveer 16 grote droogdokken aanwezig in het land met een capaciteit tussen de 100.000 en 500.000 DWT. Daarnaast zijn er ook nog eens ongeveer 14 drijvende droogdokken en scheepsliften met een liftcapaciteit tussen de 2.000 en 40.000 DWT.

Over SEA Asia
De achtste Sea Asia editie vindt plaats in het Marina Bay Sands in Singapore. De beurs wordt georganiseerd door Informa Markets in samenwerking met de Singapore Maritime Foundation (SMF). In 2019 deden 448 bedrijven mee met een stand. Bijna 15.000 internationale bezoekers bezochten de beurs. Ook waren tien landen paviljoens present vanuit het Verenigd Koninkrijk, Singapore, China, Zuid-Korea, Japan, Panama, Griekenland, Noorwegen, Denemarken en Nederland.

SEA Asia, dat plaatsvindt tijdens de Singapore Maritime Week, krijgt sterke steun van de Singaporese overheid en de belangrijkste brancheorganisaties SSA (Singapore Shipping Association) en MPA (Maritime & Port Authority of Singapore), om zich stevig in de markt neer te zetten als toonaangevend platform voor zowel de mondiale als ook lokale maritieme & offshore industrie. De conferentie vormt een welkome aanvulling op SEA Asia. Internationale sprekers zullen hier de laatste onderwerpen aankaarten, debatteren over de belangrijkste trends en de mogelijkheden en uitdagingen bespreken voor de maritieme en offshore bedrijven vanuit commercieel oogpunt.

EVENEMENTEN21 t/m 23 sep 2021
SEA Asia 2021